Hierboven staan twaalf maatschappelijke uitdagingen waar je als startup je tanden in kunt zetten tijdens de Dutch Construction Hackathon. Vijftien opdrachtgevers wachten op baanbrekende oplossingen die jij kunt aanbieden om de beste oplossingen vervolgens te realiseren. Lets do business! 

Deelnemende opdrachtgevers zijn: Provincie Overijssel, Rabobank Oss en Bernheze, gemeente Rotterdam, Brabantse gemeenten, Rabobank, Hoogheemraadschap Delfland, gemeente Vlaardingen en Provincie Noord Brabant, Waterschap Aa en Maas, Riwa, Brabant Zorg en Waterland.

Ben je een startup in de bouwsector en wil je jouw innovatie toepassen op een maatschappelijke uitdaging? Of wil je graag aan de slag voor een toonaangevende opdrachtgever binnen of juist buiten de bouwsector? Schrijf je in voor de challenges die jouw voorkeur hebben en doe mee! 

Of je nu zit in de biobased materials, big data, robotica, internet of things of een totaal andere discipline, je bent op 27 mei van harte welkom om samen met andere startups de vraagstukken te gaan hacken. 

Wat levert het je concreet op:
- de mogelijkheid om een project te realiseren voor een van onze betrokken opdrachtgevers;
- netwerk met andere startups en ons ecosysteem en de mogelijkheid om samenwerkingsverbanden aan te gaan;
- zichtbaarheid, die vanwege de samenwerking met StartupFest Europe niet alleen nationaal maar ook internationaal zal zijn. 

Hoe het werkt:
1. Verdiep je in de verschillende challenges. Welke spreekt je aan? Als je vragen hebt, stuur een mail met je vraag naar de contactpersoon. 
2. Schrijf je in via de link op de pagina. Je ontvangt van ons een bericht ter bevestiging. 
3. De komende weken verwachten we meer details te kunnen geven, dus houd je mailbox in de gaten!